« terug naar vorige pagina

Aanmelden Pharmaself24 (Spaarndam)

Automatische uitgifte

U kunt uw medicatie afhalen via onze Medicijn-Uitgifte automaat; de Pharmaself24. De automaat werkt 24 uur per dag en vind u links van de ingang van gezondheidscentrum “De Sluis” aan de Ringweg 32.

 
Hoe werkt het?
  1. Allereerst schrijft uw huisarts medicatie voor, of u bestelt herhaalrecepten bij de dokter of apotheek.
  2. Medicatie die u dezelfde dag nodig heeft, gaat diezelfde middag al naar de automaat.
  3. Herhaalrecepten liggen doorgaans de volgende werkdag klaar.
  4. De bezorger van de apotheek vult de automaat tussen 16.30 en 17.00.
  5. Na vullen van de automaat, krijgt u via SMS/ Mail een 6 cijferige code door, en evt. het te betalen bedrag. Als er betaald moet worden kan dat bij de automaat met PIN worden voldaan.
* N.B. U kunt dus pas iets uit de automaat halen, als u  een 6-cijferige code heeft ontvangen *
 
  1. Soms is uw medicatie (ookal was het 1 bestelling) gesplitst over 2 pakketten. U krijgt dan 2 berichten met in totaal 2 afhaalcodes.
  2. Het is de bedoeling dat u binnen 3 dagen uw geneesmiddelen ophaalt. Als u het vergeet, ontvangt u na 2 dagen een herinnerings-bericht: u heeft nog 24 uur de tijd om af te halen. Als u het alsnog niet ophaalt, nemen wij het pakket retour Catharinahuis.
  3. Koelkast geneesmiddelen en hele grote pakketten zoals pakken incontinentie materiaal, kunnen niet in de automaat. Hiervoor moeten we een andere oplossing voor vinden, meestal bezorgen we bij u thuis.
  4. U krijgt dus na het vullen van de automaat een bericht, dat is tussen 16.30 en 17.00. Als u om 17.00 nog steeds geen bericht ontvangen heeft en u verwacht wel dezelfde middag nog uw medicatie: neemt u dan contact op met ons. Wij kunnen het dan voor u nakijken en evt. voor u nabezorgen.
Als uw medicatie klaar ligt krijgt u bericht via SMS of E-mail. Hiervoor hebben wij dus uw 06-nummer en/of mailadres nodig. U kunt deze doorgeven aan ons telefonisch (tel 023-5372363) dan wel via mail naar apotheek@catharinahuis.nl .
 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Apotheek het Catharinahuis