« terug naar vorige pagina

Aanmelden Servilocker uitgifte-automaat

Uw medicijnen afhalen via de uitgifteautomaat

U kunt uw medicijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week afhalen via onze uitgifteautomaat, geplaatst aan de voorzijde van apotheek Het Catharinahuis. 

Hoe werkt het?
Als uw medicijnen klaar staan dan krijgt u van ons een e-mail. In dit E-mailbericht staat een code van 8 cijfers. Deze code tikt u in op de display en vervolgens tikt u uw geboorte dag in. (bv 05 / december). Hierna opent u het deurtje en zal er een vakje opengaan waar achter uw medicatie staat. De medicijnen moeten binnen een paar dagen opgehaald worden, aangezien we beperkte ruimte hebben in de Servi-locker en er veel belangstelling is voor gebruik ervan. (mocht u “te laat” zijn plaatsen wij uw pakket weer terug in de apotheek).

Wilt u gebruik maken van deze service? Stuur dan een e-mail.
Zo kunt u elke dag van de week, op elk gewenst uur uw medicijnen afhalen, via de automaat. Mocht u gebruik willen maken van deze service, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: apotheek@catharinahuis.nl. (we hebben dan ook meteen uw e-mailadres om te gebruiken). Vergeet niet uw naam en geboortedatum erbij te vermelden.